Posreduj predlog

Aktualna razprava:

Trenutno ni aktualnih razprav

Pridruži se

RSS zadnje novice evropske-volitve.si RSS novice
RSS zadnje objave na forumu RSS forum

Evropske volitve FaceBook Evropske volitve Youtube twiiter32x32

Končno poročilo spletne razprave DOVOLJ!

Vaša mnenja in predlogi, kako se razvijati in izboljševati kakovost življenja, obenem pa ostati v mejah, ki nam jih postavljata družba in okolje.
1 prispevek • Stran 1 od 1

Končno poročilo spletne razprave DOVOLJ!

OdgovorNapisal/-a Simon Delakorda » 21:55, 01. 12. 2011

Focus, društvo za sonaraven razvoj, je v letu 2011 izvajalo projekt Dovolj!, katerega namen je bil spodbujati razpravo o različnih možnostih razvoja ter razumevanju koncepta blaginje in rasti med strokovnjaki, odločevalci in zainteresirano javnostjo.

V okviru projekta so potekale tri manjše razprave v Kopru, Maribru in Ljubljani, kjer so svoje poglede soočili strokovnjaki za različne teme, ki jih obravnava projekt.Vzporedno je potekala spletna razprava na portalu Evropske razprave, kjer so ljudje lahko podali svoje odgovore na vprašanja oz. stališča do različnih tem.

Zaključek projekta je predstavljala razprava 'Dovolj količine, več kakovosti', kjer so svoje poglede do razvojnih izzivov Slovenije soočili najprej strokovnjaki, nato pa še politične stranke. Na podlagi teh dogodkov so na društvu Focus pripravili priporočila za odločevalce, v katerih so upoštevali tudi mnenja in komentarje spletne razprave.

Poročilo razprave Dovolj! je dostopno prek spletne povezave http://www.dovolj.si/aktualno/85-dovolj-kolicine-vec-kakovosti.
Uporabniški avatar
Simon Delakorda
Administrator
 
Prispevkov: 131
Pridružen: 23:19, 20. 06. 2006
Kraj: Logatec

1 prispevek • Stran 1 od 1

Vrni se na DOVOLJ! Kakšen razvoj za kakovostno življenje?

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

cron