Posreduj predlog

Aktualna razprava:

Trenutno ni aktualnih razprav

Pridruži se

RSS zadnje novice evropske-volitve.si RSS novice
RSS zadnje objave na forumu RSS forum

Evropske volitve FaceBook Evropske volitve Youtube twiiter32x32

Kaj so to energije?

Vaša mnenja in predlogi, kako se razvijati in izboljševati kakovost življenja, obenem pa ostati v mejah, ki nam jih postavljata družba in okolje.
1 prispevek • Stran 1 od 1

Kaj so to energije?

OdgovorNapisal/-a kajster » 01:23, 31. 12. 2013

Kaj so to energije?

Energije so v naravi in vesolju tri: negativne, nevtralna in pozitivna, ko je človeku škodljiva le negativna energija, ki je po drugi strani pa naklonjena boleznim zlem in smrti, a ustvarjene pa so iz neštetih in zelo različnih materij!

Energije se ustvarjajo iz tretje stopnje znanja: prva je fizična, druga je kemična in najvišja stopnja je energijska ali tudi duhovna, Či, Prana, Reiki in še druge !

Vsaka materija, ustvarja eno od naštetih energij, ki pa imajo možnost spreminjanja ali kombinacij ne glede na organsko ali anorgansko materijo!

V predzgodovini je ta znanost bila dobro poznana, a v našo zgodovino se skoraj da ni prenesla drugače kot magija in druge duhovne vede, medtem kasneje pa se je tudi večji del tega znanja zgubilo v pozabo!

Uspelo pa mi je po osemnajstih letih ponovno odkriti skoraj vse energijske zakone, zaradi katerih ne potrebujem več zdravil in medicine, to pa zato, ker znam kot edini upravljati z temi energijami!
Konradajster
kajster
Razpravljalec/ka
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 15:16, 21. 01. 2010

1 prispevek • Stran 1 od 1

Vrni se na DOVOLJ! Kakšen razvoj za kakovostno življenje?

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov

cron