Posreduj predlog

Aktualna razprava:

Trenutno ni aktualnih razprav

Pridruži se

RSS zadnje novice evropske-volitve.si RSS novice
RSS zadnje objave na forumu RSS forum

Evropske volitve FaceBook Evropske volitve Youtube twiiter32x32

Kako varna je vaša mikrovalovka

Vaša mnenja in predlogi, kako se razvijati in izboljševati kakovost življenja, obenem pa ostati v mejah, ki nam jih postavljata družba in okolje.
1 prispevek • Stran 1 od 1

Kako varna je vaša mikrovalovka

OdgovorNapisal/-a kajster » 01:18, 31. 12. 2013

Kako varna je vaša mikrovalovka
Dom & energija| 31. Januar, 2013, 11:50

Komentar:
Ko vse to preberem, ne morem verjeti, koliko ljudem manjka splošnega znanja za zdravo življenje!
Vsakdo ki je končal vsaj osnovno šolo, se je učil vsaj osnove elektrotehnike, fizike in kemije, da bi vsaj razumel osnovne pojme o škodljivih vplivih sodobne tehnologije!
Že dolgo je vsem znano, da so elektro magnetna ali ionizirana sevanja bolj ali manj škodljiva telesnim celicam, da jih lahko poškodujejo, ali celo uničijo, če so dalj časa prisotne telesu!
Kje se zaznavajo ta ionizirana sevanja:
Skoraj vsa elektronska tehnologija, a posebno pa še televizorji, računalniki še posebej prenosni, radijski sprejemniki, telefoni tako ko mobilni enako skoraj tudi stacionarni, varčne žarnice, pa tudi vse ostale elektronske naprave, ki v svojo okolico bolj ali manj oddajajo škodljive ionizirane energije, toda mikrovalovna pečica pa ne samo da te energije tudi oddaja v okolico, temveč te energije uporablja kod orodje za ogrevanje bio mase katero s temi smrtonosnimi žarki ubijajo in popolno uničijo ter vanjo nabijejo to škodljivo energijo, katero potem nevednež konzumira in takšna škodljiva in uničena hrana potem v obliki krvi pripotuje do celic, od katere naj bi potem same celice ustvarjale človeku zdravo življenjsko energijo, vprašam vas kako, naj to celice ustvarjajo, ko jih ta negativna energija že ob prisotnosti te negativne energije uničuje!??
Vprašajmo se lahko le, zakaj je po danes v tako sodobnem svetu vrhunske medicine, ljudstvo veliko bolj bolehno kot pa pred petdesetimi in več leti??
Konrad Ajster
Konradajster
kajster
Razpravljalec/ka
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 15:16, 21. 01. 2010

1 prispevek • Stran 1 od 1

Vrni se na DOVOLJ! Kakšen razvoj za kakovostno življenje?

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron