Posreduj predlog

Aktualna razprava:

Trenutno ni aktualnih razprav

Pridruži se

RSS zadnje novice evropske-volitve.si RSS novice
RSS zadnje objave na forumu RSS forum

Evropske volitve FaceBook Evropske volitve Youtube twiiter32x32

7. maj: Spletni video prenos javne razprave iz Lendave

Prostor za informacije in razprave, ki še niso objavljene na forumu. Registrirani uporabniki lahko odpirajo svoje teme razprav o EU.
2 prispevkov • Stran 1 od 1

7. maj: Spletni video prenos javne razprave iz Lendave

OdgovorNapisal/-a Simon Delakorda » 18:58, 03. 05. 2009

Spletni video prenos javne razprave iz Lendave

Vljudno vabljeni k ogledu in sodelovanju v spletnem video prenosu javna razprave "Vloga mladinskih organizacij pri spodbujanju aktivnega državljanstva mladih in volitve v Evropski parlament", ki bo potekala na Dvojezični srednji šoli Lendava. Spletni video prenos bo omogočen v četrtek, 7. maja 2009, od 13.00 – 15.00 prek spletne strani http://evropske-volitve.si/video-prenos-lendava.

Vzporedno z video prenosom bo odprta moderirana spletna klepetalnica, prek katere bodo imeli gledalci možnost posredovati vprašanja govorcem direktorju MOVITa Janezu Škulju, predsedniku Mladinskega sveta Lendava Alenu Dominiću, Simonu Delakordi iz Inštituta za e-participacijo in Davidu Delakordi, predstavniku vodstva nacionalnega Mladinskega sveta. Razpravo bo moderiral Filip Dobranić.

Hkrati vljudno vabljeni, da v tej razpravni temi posredujete vaša vprašanja za govorce že sedaj (vprašanja lahko posredujete brez registracije na forum, moderator dogodka pa jih bo predstavil v živo na dogodku). Vprašanje objavite tako, da odprete obrazec za vnos sporočila z uporabo možnosti ODGOVORI (nahaja se levo spodaj pod prispevkom). V obrazec za vnos sporočila vpišete vaše ime, Zadevo, Potrditveno kodo in vsebino vprašanja. Vprašanje objavite s klikom na Pošlji.

Razprava je del projekta Voliti ali ne voliti za Evropski parlament (www.volinevoli.eu), ki ga podpira Evropska komisija v okviru programa Youth in action, v Sloveniji pa tudi Urad za komuniciranje in Urad za mladino. Glavni namen projekta, ki ga izvaja Za in proti, Zavod za kulturo dialoga (ZIP), je informirati mlade o volitvah za Evropski parlament in spodbuditi razpravo o participaciji mladih in pomenu volitev v Evropski parlament.

Spletni video prenos javne razprave in spletna interaktivna orodja omogoča Inštitut za elektronsko participacijo v sodelovanju s Studijem 12 (www.studio12.si)v okviru projekta VIDI - Visualising the Impact of the legislation by analysing public DIscussions using statistical means, ki je sofinanciran s strani Evropske komisije v okviru iniciative eParticipacija (www.vidi-project.eu).

Vljudno vabljeni k ogledu in sodelovanju!

Simon Delakorda, moderator

*******************************************
Inštitut za elektronsko participacijo
Povšetova ulica 37
1000 Ljubljana
simon.delakorda@inepa.si
http://www.inepa.si
Uporabniški avatar
Simon Delakorda
Administrator
 
Prispevkov: 131
Pridružen: 23:19, 20. 06. 2006
Kraj: Logatec

Re: 7. maj: Spletni video prenos javne razprave iz Lendave

OdgovorNapisal/-a Simon Delakorda » 12:32, 08. 05. 2009

Pozdravljeni,

Na spletni povezavi http://evropske-volitve.si/porocila-video/video.html?task=videodirectlink&id=10 je dostopen celoten video posnetek včerajšnje javne razprave z naslovom "Vloga mladinskih organizacij pri spodbujanju aktivnega državljanstva mladih in volitve v Evropski parlament", ki je potekala na Dvojezični srednji šoli Lendava.

Zaradi tehničnih omejitev (nastavitve internetne povezave na šoli), je bil prek spleta omogočen samo zvočni prenos razprave, za kar sem vam opravičujemo.

Celoten zapis spletne klepetalnice, ki je potekala vzporedno z razpravo, je dostopen na spletni povezavi http://evropske-volitve.si/porocila-video/spletni-video-prenos/lendava-7-5-09.html.

Udeleženci v dvorani in poslušalci preko spletne klepetalnice so razpravljavcem postavili precej zanimivih vprašanj, zaradi katerih je bila razprava na trenutke zelo polemična.

Vljudno vabljeni k ogledu in branju,

Simon Delakorda
Inštitut za elektronsko participacijo (INePA)
Uporabniški avatar
Simon Delakorda
Administrator
 
Prispevkov: 131
Pridružen: 23:19, 20. 06. 2006
Kraj: Logatec


2 prispevkov • Stran 1 od 1

Vrni se na Ostale razprave o evropskih temah in EU

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov

cron