Posreduj predlog

Aktualna razprava:

Trenutno ni aktualnih razprav

Pridruži se

RSS zadnje novice evropske-volitve.si RSS novice
RSS zadnje objave na forumu RSS forum

Evropske volitve FaceBook Evropske volitve Youtube twiiter32x32

Pregledovanje in komentiranje odgovorov kandidatov/k za EP

Odgovori kandidatov in kandidatk na volitvah v Evropski parlament na vprašanja, ki ste jih postavili na spletnem Državljanskem forumu evropske volitve 2009.
1 prispevek • Stran 1 od 1

Pregledovanje in komentiranje odgovorov kandidatov/k za EP

OdgovorNapisal/-a Simon Delakorda » 10:43, 28. 04. 2009

Spoštovana obiskovalka / spoštovani obiskovalec!

Dobrodošla/el na spletnem Državljanskem forumu evropske volitve 2009 v sklopu, v katerem so objavljeni odgovori kandidatov in kandidatk na volitvah za Evropski parlament na vprašanja, ki so jim bila posredovana prek foruma.

Namen sklopa je omogočiti preglednost vsebinski stališč ter preverljivost odzivnosti kandidatov in kandidatk na volitvah za Evropski parlament na vprašanja, katera jim volivci in volivke posredujejo prek spletnega foruma.

V sklopu so objavljeni odgovori na vprašanja s spletnega foruma, ki so bila prek elektronske pošte v času informacijske kampanje za volitve v Evropski parlament 2009 posredovana na elektronske naslove kandidatov in kandidatk.

Prosimo, da pri objavljanju komentarjev in stališč na odgovore kandidatov in kandidatk sledite Namenu Državljanskega foruma evropske volitve 2009 ter upoštevate Pravila in načela spletnega komuniciranja na forumu.

Komentarje in stališča lahko objavljajo registrirani uporabniki spletnega foruma, v spletnih anketah o posameznih odgovorih pa tudi neregistrirani uporabniki foruma. Navodila za objavljanje novih tem in prispevkov so dostopna v rubriki Objavljanje.

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Simon Delakorda, moderator
Uporabniški avatar
Simon Delakorda
Administrator
 
Prispevkov: 131
Pridružen: 23:19, 20. 06. 2006
Kraj: Logatec

1 prispevek • Stran 1 od 1

Vrni se na Odgovori kandidatov/k za EP na vaša vprašanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron