7. maj 2009: Spletni video prenos javne razprave "Vloga mladinskih organizacij pri spodbujanju aktivnega državljanstva mladih in volitve v Evropski parlament" iz Lendave

natisni
PDF

Spletni video prenos javne razprave iz Lendave

Vljudno vabljeni k ogledu in sodelovanju v spletnem video prenosu javne razprave "Vloga mladinskih organizacij pri spodbujanju aktivnega državljanstva mladih in volitve v Evropski parlament", ki bo potekala na Dvojezični srednji šoli Lendava. Spletni video prenos bo omogočen v četrtek, 7. maja 2009, od 13.00 – 15.00 prek spletne strani http://evropske-volitve.si/video-prenos-lendava.

Vzporedno z video prenosom bo odprta moderirana spletna klepetalnica, prek katere bodo imeli gledalci možnost posredovati vprašanja govorcem direktorju MOVITa Janezu Škulju, predsedniku Mladinskega sveta Lendava Alenu Dominiću, Simonu Delakordi iz Inštituta za e-participacijo in Davidu Delakordi, predstavniku vodstva nacionalnega Mladinskega sveta. Razpravo bo moderiral Filip Dobranić.

Hkrati vljudno vabljeni, da v razpravni temi Spletni video prenos javne razprave iz Lendave posredujete vaša vprašanja za govorce že sedaj (vprašanja lahko posredujete brez registracije na forum, moderator dogodka pa jih bo predstavil v živo na dogodku).

Razprava je del projekta Voliti ali ne voliti za Evropski parlament (www.volinevoli.eu), ki ga podpira Evropska komisija v okviru programa Youth in action. v Sloveniji pa tudi Urad za komuniciranje in Urad za mladino. Glavni namen projekta, ki ga izvaja Za in proti, Zavod za kulturo dialoga (ZIP), je informirati mlade o volitvah za Evropski parlament in spodbuditi razpravo o participaciji mladih in pomenu volitev v Evropski parlament.

Spletni video prenos javne razprave in spletna interaktivna orodja omogoča Inštitut za elektronsko participacijo v sodelovanju s Studijem 12 (www.studio12.si)v okviru projekta VIDI - Visualising the Impact of the legislation by analysing public DIscussions using statistical means, ki je sofinanciran s strani Evropske komisije v okviru iniciative eParticipacija (www.vidi-project.eu).

Vljudno vabljeni k ogledu in sodelovanju!

Simon Delakorda, moderator

**************************************
Inštitut za elektronsko participacijo
Povšetova ulica 37
1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
http://www.inepa.si